12562334_1261137127233577_717199776_o

Pentru oricât de multe activităţi am avea, în cele din urmă gândul se duce la motocicletele noastre şi imposibilitatea de a merge cu ele…iarnă nu este o perioada prea plăcută.

 

Ce facem noi trecem mai repede peste iarnă

 

În primul rând înroşim manetele de playstation pe MotoGP15 şi Ride. Încercarea de a pune 5secunde pe tur în faţă lui Jorge când eşti Alvaro Bautista sau Danilo Petrucci te ajută pierzi noţiunea timpului.
filmemoto

Ne uităm la filme, dar asta de multe ori se întâmplă ne facă mai tare chef de plimbare. Fie vrem ne aducem aminte de ce ne plac motocicletele sau poate vrem mai învăţăm ceva nou pentru sezonul următor sau poate ne crească un pic adrenalină, lista noastră de filme este : Why we ride, On Any Sunday 1 si 2 ,Faster , Fastest, Hitting the Apex , Keith Code’s Twist of the Wrist , The Motorcycle Diaries , The World’s Fastest Indian , Easy Rider, Riding solo to the top of the world , Ewan McGregor’s Long Way Down si Long Way Round .

 

CARTI MOTO

 

 

Ne hrănim din poveştile altora citindu-le cărţile : „Oyibo”, “Vând Kilometri” ,“285 de zile în căutarea verii”(mai multe detalii pe micadu.ro), „Zen and  the art of motorcycle maintenance” , „Manual de motociclism. 291 de aptitudini esențiale“ sunt cateva dintre ele.

Mai răsfoim diferite siteuri de specilitate(ex. Motorcyclist Magazine, MCN) pentru a vedea ultimele noutăţi

De departe, cel mai periculos lucru pe care îl facem (pentru buzunarele noastre)  este mai verificăm reducerile de iarnă pe magazinele online de echipamente moto…aici lucrurile se complica foarte repede parca tot timpul ai nevoie de o casca noua cand vezi reducerea de 40%.

Iar atunci când situaţia este gravă şi nu mai rezistăm …scoatem doamnele la o tură în garaj sau în parcare :))


Lasă un răspuns

Articole similare

Citește

[EICMA 2018] Arc Vector

Ceea ce ne place cel mai mult la EICMA este faptul că poți să te plimbi pierdut prin pavilioane și să dai peste un stand mai retras, care nu are foarte multe motociclete expuse , Citește mai mult…

Citește

Ce am văzut la EICMA 2018

Anul acesta am fost pentru a doua oară la EICMA. Dacă anul trecut ne-a dat complet peste cap primul contact, de data aceasta am venit cu un plan bine făcut. Ne-am notat standurile pe care Citește mai mult…

Citește

[EICMA 2018] Standul Honda

Ca și anul trecut, Honda a avut unul dintre cele mai mari standuri de la EICMA, aici putând fi găsită absolut toată gama, de la simpaticele Monkey și SuperCube, la motocicletele de strada,motocross, enduro, întreaga Citește mai mult…