mar. Feb 19th, 2019

[TRASEU][CIRCUIT]Cluj-Huedin-Ciucea-Zalău-Meseş-Cluj[220km/4h]

Acest traseu este pentru cei ce vor facă o ieşire Cluj-Zalău, dusîntors, fără se ducă şi se întoarcă pe acelaşi drum. Traseul combină o parte maipotolită„, mai puţin virajată, pe segmentul Cluj-Ciucea, apoi urcând pe dealuri spre Zalău. Adevărata plăcere începe de la Zalău la Cluj pe Meseş. Asfaltul este bun pe întreaga lungime a traseului. Aşa cum recomandam într-un post anterior despre E81, aveţi grijă la trafic, la camioane, drumul putând fii foarte aglomerat mai ales în timpul săptămânii

feb 19, 2019 - Ma
Hopa! Nimic nu a fost găsit!

feb 19, 2019 - Ma
Hopa! Nimic nu a fost găsit!

Ca  va faceţi o impresie legată de acest traseu, puteţi vedea acest clip.

Sursă:Youtube/youssef bennis

2 thoughts on “[TRASEU][CIRCUIT]Cluj-Huedin-Ciucea-Zalău-Meseş-Cluj[220km/4h]

  1. No atenție la un traseu mixt ( asfalt + macadam ) valabil pentru tourere, în astã zonã: Cluj – Cãpușsu Mare – stânga spre Agârbiciu – Râsca – Belis – dreapta spre Bãlcesti – Dealu Botii – stânga spre jud. Alba, Padis – dreapta spre Beius – dreapra spre Rosia – stânga spre Bratca – Cornițel – dreapta spre Huedin – Cluj.
    Eu am fãcut 300 km si vreo 8 ore, în mare parte e filmat

    1. Multumim pentru sugestie, o sa-l trecem pe site. Puteti sa ne lasati linkul cu ce e filmat, sa-l adaugam ca sa vada lumea la ce sa se astepte :). Partea de macadam este aproximativ intre Dealul Botii si Padis, nu ?
      Numai bine,

Lasă un răspuns