Salut,

Ne bucurăm ai ajuns pe pagina noastră şi vrei ne cunoşti.
Suntem o gaşcă de 5 motociclişti din Bucureşti, unii cu mai multă experienţă,alţii cu mai puţină, ce împărtăşim aceeaşi pasiune şi dorinţa de a explora şi a străbate câţi mai mulţi kilometri în România pe două roţi.

Suntem convinşi sunt o grămadă de drumuri în România de care nu am auzit, drumuri ştiute doar de motocicliştii „locali”.Desi ne place să plecăm la drum și să vedem unde ne duce, de multe ori ni s-a intamplat să avem surprize: fie drumuri închise, drumuri în lucru, asfalt foarte prost, etc. De aceea ne propunem ca împreună cu voi, să creăm o colecţie cat mai mare și mai actualizată de trasee moto din Romania.Ce este motoroute.ro? Află aici  motoROute.ro  

Ne dorim ca motoroute.ro ajute motocicliştii în pană de idei, devină un loc de inspiraţie pentru cei ce doresc încerce trasee noi cât şi un loc de informare asupra stării curente pentru cei ce doresc refacă anumite trasee.

Dacă ai fost recent pe unul dintre trasee, lasă-ne aici sau pe pagina noastră de facebook o poză sau un comment legat de starea drumului. Dacă vrei împărtăşeşti cu restul motocicliştilor un traseu care nu este pe site, o poţi face dând click pe „Propune un traseu„.

 

Mulţumim pentru vizita si asfalt uscat!