Săptămâna trecută, soare, frumos…eu ca prostul la muncă. Mai auzeam trecând câte o motocicletă, eu tot în birou şi cu motorul în faţa clădirii
Zic, ia gata, nu e ce trebuie venitul ăsta cu motorul la serviciu, stau strecor printre şirurile indiene de maşini, îmi trebuie o ieşire afară din oraş.
Numai bine, un prieten îşi luase recent un VFR şi ar fi mers oriunde, iar ZX10R-ul lui Alex doar ce primise cadou pentru bună purtare,un RCA pe şase luni.

Le „fac o întrebare” la băieţi şi s-a hotărât. Sâmbătă îi dăm bice! Acum vedem traseul…

Păi intră pe motoroute.ro şi găsim noi ceva, vedem şi cum e vremea”…zice băiatul cu VFR-ul, neştiind o fie material de filmare pentru site.

Pe scurt, 3 minute ca la box, puteţi vedeţi aici cum a fost ieşirea noastră. Mai jos găsiţi traseul şi mai ales informaţii utile despre starea asfaltului, care a fost crimă pe unele bucăţi.

Luminozitatea scăzută din film nu e vreun efect sau ceva, ci a fost o vreme de … stat în casă şi făcut copii motociclişti.

Ne-am culcat vineri cu 14 grade, ne-am trezit sâmbătă cu 8 grade şi vânt de era Real Feel -5C la 200km/h (aşa arăta telefonul, nu am mers noi cu două sute).
Am stat la discuţiiba e frig… ba e vântba mergem în sud înspre Dunărepînă la urmă ne-am văzut pe la 10:30 cu ideea dacă e prea frig măcar mergem la parada de deschidere a sezonului.
Am plecat spre Ploieşti, cum ne cum , am ajuns pe la Urlaţi. Drumul bunicel, până la Ploieşti clasicul DN1, de la Ploieşti la Albeşti-Paleologul două benzi cu ochii după radare…la Sangeru, ne-am tras o poză şi ne-am despărţit de DJ102C luând-o spre Laposel-Glod(DJ235)-Hales(DJ100H).

Cum am făcut dreapta, a mai ţinut asfaltul bun…fix două curbe. Nu neapărat drumul oaselor, dar ceva te facă înjuri de toţi parlamentarii, fie erai cu naked sau sport tourer, de super sport nu mai zic… Petice,gropi,valuri şi la un moment dat un drum în lucru.(ce se vede în clip pe la 0:58). Dacă o luaţi pe aici, recomandăm teleportarea până laintrarea în Lapos.

De aici drumul plăcut, curbe prin pădure, frumos ce mai…ne-am amintit fix ce ne-a lipsit pe perioada iernii. La Hales am făcut stânga spre mănăstirea Ciolanu plini de entuziasm. Când am trecut de mănăstire şi am început urcăm, am crezut am ajuns la mare. Unde te uitai numai nisip. Nu era cât ţi ajungă de un castel, era cât pentru un ansamblu rezidenţial. S-a dus toată plăcerea, ochii cât cepele, motoretele drepte şi mâna fină pe acceleraţie

Traseul îl găsiţi aici, însă aviz amatorilor, probabil va mai trece ceva timp până se va mai duce din nisip.

oct 21, 2018 - Du
Urlati, RO
dum10/21 lun10/22 mar10/23 mie10/24 joi10/25
ploaie ușoară
16/11°C
cer senin
15/8°C
cer senin
14/11°C
ploaie ușoară
11/7°C
cer senin
9/4°C
oct 21, 2018 - Du
Buzau, RO
dum10/21 lun10/22 mar10/23 mie10/24 joi10/25
câțiva nori
19/14°C
cer senin
15/5°C
cer senin
14/12°C
ploaie ușoară
11/8°C
ploaie ușoară
10/6°C
Categorii: Citește

Lasă un răspuns

Articole similare

Citește

[Motociclete noi][2019] BMW R1250GS

La prima vedere , la nivel stilistic nu s-au schimbat multe, R1250GS arată foarte asemănător cu vechiul, de acum, R1200GS. Schimbarea majoră vine la nivelul motorului, care pe lângă creșterea de 84cc până la 1254cc, Citește mai mult…

Citește

[Păreri ale posesorilor][Yamaha][Tracer900GT]

După plimbarea noastră pe Transfăgărășan cu Tracer-ul 900 de la Yamaha, am ajuns la concluzia că sunt câteva chestii care ne-au lipsit, iar marea majoritate dintre ele sunt prezente pe varianta GT. De aceea am Citește mai mult…

Citește

[Motociclete noi][2019] Kawasaki ZX6R

Cu cât ne apropiem mai tare de EICMA, încep să apară detalii despre motocicletele pe care le vom găsi în magazine la anul. După mai mulți ani în care a lipsit din cataloagele dealerilor Kawasaki, Citește mai mult…