Săptămâna trecută, soare, frumos…eu ca prostul la muncă. Mai auzeam trecând câte o motocicletă, eu tot în birou şi cu motorul în faţa clădirii
Zic, ia gata, nu e ce trebuie venitul ăsta cu motorul la serviciu, stau strecor printre şirurile indiene de maşini, îmi trebuie o ieşire afară din oraş.
Numai bine, un prieten îşi luase recent un VFR şi ar fi mers oriunde, iar ZX10R-ul lui Alex doar ce primise cadou pentru bună purtare,un RCA pe şase luni.

Le „fac o întrebare” la băieţi şi s-a hotărât. Sâmbătă îi dăm bice! Acum vedem traseul…

Păi intră pe motoroute.ro şi găsim noi ceva, vedem şi cum e vremea”…zice băiatul cu VFR-ul, neştiind o fie material de filmare pentru site.

Pe scurt, 3 minute ca la box, puteţi vedeţi aici cum a fost ieşirea noastră. Mai jos găsiţi traseul şi mai ales informaţii utile despre starea asfaltului, care a fost crimă pe unele bucăţi.

Luminozitatea scăzută din film nu e vreun efect sau ceva, ci a fost o vreme de … stat în casă şi făcut copii motociclişti.

Ne-am culcat vineri cu 14 grade, ne-am trezit sâmbătă cu 8 grade şi vânt de era Real Feel -5C la 200km/h (aşa arăta telefonul, nu am mers noi cu două sute).
Am stat la discuţiiba e frig… ba e vântba mergem în sud înspre Dunărepînă la urmă ne-am văzut pe la 10:30 cu ideea dacă e prea frig măcar mergem la parada de deschidere a sezonului.
Am plecat spre Ploieşti, cum ne cum , am ajuns pe la Urlaţi. Drumul bunicel, până la Ploieşti clasicul DN1, de la Ploieşti la Albeşti-Paleologul două benzi cu ochii după radare…la Sangeru, ne-am tras o poză şi ne-am despărţit de DJ102C luând-o spre Laposel-Glod(DJ235)-Hales(DJ100H).

Cum am făcut dreapta, a mai ţinut asfaltul bun…fix două curbe. Nu neapărat drumul oaselor, dar ceva te facă înjuri de toţi parlamentarii, fie erai cu naked sau sport tourer, de super sport nu mai zic… Petice,gropi,valuri şi la un moment dat un drum în lucru.(ce se vede în clip pe la 0:58). Dacă o luaţi pe aici, recomandăm teleportarea până laintrarea în Lapos.

De aici drumul plăcut, curbe prin pădure, frumos ce mai…ne-am amintit fix ce ne-a lipsit pe perioada iernii. La Hales am făcut stânga spre mănăstirea Ciolanu plini de entuziasm. Când am trecut de mănăstire şi am început urcăm, am crezut am ajuns la mare. Unde te uitai numai nisip. Nu era cât ţi ajungă de un castel, era cât pentru un ansamblu rezidenţial. S-a dus toată plăcerea, ochii cât cepele, motoretele drepte şi mâna fină pe acceleraţie

Traseul îl găsiţi aici, însă aviz amatorilor, probabil va mai trece ceva timp până se va mai duce din nisip.

aug 16, 2018 - Jo
Urlati, RO
joi08/16 vin08/17 sam08/18 dum08/19 lun08/20
cer senin
31/22°C
nori împrăștiați
30/22°C
cer fragmentat
29/21°C
ploaie
30/19°C
ploaie
25/17°C
aug 16, 2018 - Jo
Buzau, RO
joi08/16 vin08/17 sam08/18 dum08/19 lun08/20
cer senin
37/26°C
cer fragmentat
32/26°C
cer fragmentat
31/25°C
ploaie ușoară
32/25°C
ploaie
28/20°C
Categorii: Citește

Lasă un răspuns

Articole similare

Citește

[Turism moto]Viniete și taxe de drum pentru motociclete în Europa

Aceste informații au fost actualizate ultima dată la începutul lunii August 2018. Ungaria – se plătește vinietă pentru autostradă și anumite segmente de drum. aproximativ 40RON/7 zile se poate cumpăra și de la benzinăriile Mol Citește mai mult…

Părerea noastră

[TEST][Yamaha][Tracer 700]De la ciulinii Bărăganului la Drumul Vinului

De ce este gama MT un mare succes pentru Yamaha? Pentru că oferă atât de multe variante încât este imposibil să nu găseșți ceva care să ti se potrivească. În 2016, după succesul înregistrat cu Citește mai mult…

Citește

[Jurnal de calatorie] #rideBucovina [1100Km/3 zile]

Ideea acestei plimbări ne-a venit când am auzit prima oară de expoziția de motociclete a domnului Alexandru Scheul, Expo Moto Bucovina, de la Rădăuți. Asta se întâmpla undeva în Decembrie 2017, așa că am pus Citește mai mult…