/

Nu este niciun secret că nouă la motoroute.ro ne plac plimbările pe două roți, motocicletele și tot ce are legătură cu ele. Fiind împinși de aceste pasiuni, se întâmplă adesea să intrăm în contact cu oameni ce împărtășesc aceleași pasiuni ca și noi, oameni care de multe ori au niște povești senzaționale, care merită împărtășite cu cât mai multă lume.
În această iarnă, fiind în căutare de inspirație pentru sezonul următor, am intrat în contact cu mai mulți motocicliști călători și am făcut o serie de interviuri, din dorința de a află mai multe detalii despre călătoriile lor. Oamenii cu care am stat de vorbă au experiențe diferite de mers cu motocicleta, de la câteva luni pînă la zeci de ani pe motocicletă, și au făcut plimbări de la 5-600km la „plimbări” de 80,000+ kilometrii, de la tururi de țară, la tururi de continent și de lume și i-am ales pentru această serie tocmai pentru a arată versatilitatea acestei pasiuni.
Sperăm ca această serie de interviuri să îi inspire și pe alții și să îi determine să petreacă mai mult timp pe două roți pe drumuri pitorești cu peisaje superbe.
[CĂLĂTORII][INTERVIU] Constantinos Koushiappis – Ridegaia.com
Nu este niciun secret că nouă la motoroute.ro ne plac motocicletele și călătoriile. Pe perioada iernii am tot umblat pe
Read more.
[CĂLĂTORII][INTERVIU] Adam Dąbkowski de la loveforride.com
Din Polonia, în căutarea celor mai frumoase drumuri moto Cu toții ne uităm pe net, citim și visăm să parcugeam
Read more.
[CĂLĂTORII][INTERVIU] Jeff si Sally Renwick de la granddayout.net
La adăpostul iernii, în căutare de inspirație pentru sezonul viitor am descoperit doi motocicliști australieni,soț și soție, care în drumul
Read more.
[CĂLĂTORII][INTERVIU]Michal Prskavec – visualmototravel.com
La sfârșitul anului trecut am descoperit pe vimeo un scurt documentar despre expediția unui motociclist ceh în Iran. Ceea ce
Read more.
[CĂLĂTORII][INTERVIU] Mihai Tica – motorcycling.to
Cum ajunge cineva de la coșmaruri legate de mersul pe motocicletă, să descopere Europa și Asia pe două roți și
Read more.