noiembrie 29, 2022

Despre noi

Ne bucurăm că ai ajuns pe pagină noastră şi vrei să afli mai multe despre noi.
Suntem o gaşcă de 4 motociclişti din Bucureşti, unii cu mai multă experienţă,alţii cu mai puţină, dar cu toții împărtăşim aceeaşi pasiune şi entuziasm pentru a explora şi a străbate câţi mai mulţi kilometri în România pe două roți, în căutarea “drumului moto perfect”. Fiecare dintre noi are propria viziune despre drumul perfect cât și motocicleta perfectă.

Andrei Moise
Managing editor
- fan motociclete naked - as putea vorbi ore intregi fara oprire despre drumuri, peisaje si locuri care merita vazute in Romania - ma puteti vedea la o cursa de MotoGp in tribuna Ducati cu tricou VR46 sau MM93, dar mai ales Nicky Hayden
Iulian Necula
Managing Editor
- fan motociclete deosebite, mai ales italienesti - in oras ma poti intalni fie pe un Moto Guzzi Sport 1200 Corsa fie pe o Vespa reconditionata - fan VR46 hard-core

Deși ideea acestui site mocnea de ceva vreme, putem să spunem că atât site-ul, cât și echipa motoroute.ro au apărut dintr-un accident 🙂

Într-o zi obișnuită de vara din 2014, Alex și Andrei mergeau unul în spatele celuilalt spre Cheia, fără să se cunosca, ca doi simpli motocicliști care împart același drum. “Norocul” a făcut ca la intrarea în Vălenii de Munte, Alex să fie martor la accidentul lui Andrei. Cele două luni de recuperare ce au urmat accidentului, i-au fost suficiente lui Andrei pentru a materializa ideea cu site-ul și de a învață să meargă din nou. De atunci s-au alăturat Iulian și Vlad și au urmat mii de km și câțiva Terrabytes de filmări, cu scopul de a determina cât mai mulți oameni de a descoperi frumusețea României pe două roți.
Suntem convinşi că sunt o grămadă de drumuri în România de care încă nu am auzit, drumuri ştiute doar de motocicliştii „locali”.Deși ne place să plecăm la drum și să vedem unde ne duce, de multe ori ni s-a întâmplat să avem surprize: fie drumuri închise, drumuri în lucru, asfalt foarte prost, etc. De aceea ne propunem că împreună cu voi, să creăm o colecţie cât mai mare și mai actualizată de trasee moto din România.

Ne dorim ca motoroute.ro să ajute motocicliştii în pană de idei, să devină un loc de inspiraţie pentru cei ce doresc să încerce trasee noi cât şi un loc de informare asupra stării curente pentru cei ce doresc să refacă anumite trasee.

Dacă ai fost recent pe unul dintre trasee, lasă-ne aici sau pe pagina noastră de facebook o poză sau un comment legat de starea drumului. Dacă vrei împărtăşeşti cu restul motocicliştilor un traseu care nu este pe site, o poţi face dând click pe „Propune un traseu„.

 

Mulţumim pentru vizita si asfalt uscat!