decembrie 8, 2023

[Video][Evenimente] Campionatul național de dirt-track Etapele I & II Brăila

Weekendul trecut, 13-14 Iulie 2019, au avut loc la Brăila pe stadionul Municipal, primele două etape din campionatul național de dirt-track.
În fața a aproximativ 2000 de spectatori cumulați pe parcusul celor două zile, au intrat pe pista de concurs : Gabriel Comanescu,Toma Alexandru,Popa Ștefan,Barabasu Florin,Gheorghe Adrian,Mircea Agrisan,Popa Andrei
La sfârșitul primei zile, după 14 manse, locul întâi a fost ocupat de Adrian Gheorghe cu 12 puncte, urmat de cei doi colegi de la CSTA București, Andrei Popa pe locul 2 și Mircea Agrisan pe locul 3.

Cum a fost întreagă zi la Brăila, vedeți în clipul de mai jos și de asemenea Adrian Gheorghe și Andrei Popa ne-au împărtășit impresiile lor după prima etapă.

A două zi, ploaia căzută dimineață a întârziat startul primei manșe, iar prognoza ce anunța revenirea precipitațiilor abundente la prânz, a determinat organizatorii să reducă numărul manselor disputate la 7. La sfârșitul celei de-a doua zi, pe primul loc a terminat din nou Adrian Gheorghe de la CSTA București, fiind urmat pe podium de către piloții clubului CSM Brăila : Gabriel Comănescu locul 2 și Ștefan Popa locul 3.

Următoarele două etape vor avea loc in acest weekend, 20-21 Iulie, tot la Brăila pe stadionul Municipal.

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!