decembrie 7, 2023

[EICMA 2018] Noutati de la Ducati

Dupa ce anul trecut Ducati a facut un tur de forta pe teren prorpiu si a atras atentia cu lansarea modelului Panigale V4, anul acesta a venit vremea pentru o versiune imbunatatita numita V4 R, care vine o serii de tehnologii direct din MotoGp.
Pe scurt ar suna asa: „cea mai puternica motocicleta de serie fabricata vreodata de Ducati”. Noul motor Demosedici Stradale R de 998cm3 este capabil sa dezvolte 221CP la 15.250rpm. Prin scaderea cilindreei de la 1103cm3 la 998, Ducati corespunde si cerintelor de omologare pentru World Super Bike. Puterea creste pana la 234CP folosing evacuarea Akrapovic.
Modificarile nu se rezuma doar la motor si carenele au fost modificate pentru o mai buna eficienta aerodinamica, noul design fiind realizat de Ducati Corse in colaborare cu Centro Stile Ducati. Noua carena include si aripioare de carbon, dezvoltate in MotoGP in ultimele sezoane.

Avem si un nou Diavel 1260, mai agresiva, mai performanta, la fel de distractiva de condus si un pic mai confortabila. Noul motor folosit, Testastretta DVT 1262 ofera accelarii brutale in acelasi timp avand un cuplu puternic si la turatii joase.

Hypermotard-ul a primit si el un upgrade avand acum Cornering ABS de la Bosch cu Slide by Brake, Ducati Traction Control EVO, Ducati Wheelie Control, Ducati Quick Shifter.
Tot la standul Ducati au fost prezenti pe rand Jorge Lorenzo, Petrucci si Andrea Dovizioso.

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!