aprilie 19, 2024

#motoTurism – Destinații de vacanță : Vizita la Expo Moto Bucovina

În plimbarea noastră prin Bucovina am ajuns într-un loc cu adevărat incredibil, un loc care cu greu îți vine să crezi că există la noi în România și unde odată ajuns nu-ți mai vine să pleci.
Este vorba despre o colecție privată de motociclete, ce la momentul vizitei noastre însuma 77 de motociclete funcționale. Am făcut această mențiune pentru că numărul este în creștere, doar în săptămâna dinainte vizitei noastre s-au mai adăugat două exponate, iar domnul Alexandru Scheul, proprietarul lor, are multe altele în lucru.
Aici veți găși de la motociclete din anii 1920 pînă la motociclete din anii 2000, fiecare fiind specială în felul ei, fiecare având o poveste aparte. Cum este de exemplu motocicleta cu care domnul Scheul a dat examenul de permis la 18 ani sau motocicleta Jawa cu care dânsul a făcut turul țărilor socialiste în anul 1983 sau o superbă Harley Davidson customizată de „bărboșii” de la Orange County Choppers, chiar si o Honda CX 500 ce a aparținut lui Nicu Ceaușescu și multe,multe altele. Că să vă dați seama mai bine despre ce este vorba, vă invităm să urmăriți acest clip:

Cum ziceam, fiecare motocicletă are o poveste aparte, de aceea cel mai bine este să faceți o plimbare pînă aici. Expoziția o gășiți la aproximativ 3Km de Rădăuți, pe drumul spre Putna, în curtea fabricii Killer. Expoziția este permanentă și poate fi vizitată oricând, gratis, chiar dacă domnul Scheul nu este acolo, paznicul de la fabrică știe despre ce este vorba si vă va deschide ușile expoziției.

Și pentru că probabil sunteți curioși cum a luat naștere această colecție sau poate că vreți să aflați mai multe informații despre domnul Scheul, pe site-ul nostru la rubrica #Oameni&Motociclete găsiți un interviu cu dânsul.

Poze Expo Moto Bucovina

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!