iunie 13, 2024

Home

Interviurile motoroute.ro

Pînă când temperatura de afară ne va permite să ieșim din nou la plimbare, am căutat inspirație pentru sezonul viitor. În căutările noastre am descoperit câțiva motocicliști care au avut un 2017 foarte plăcut și care au parcurs unele dintre cele mai frumoase și pitorești drumuri din lume. Puteți afla mai multe informatii despre calatoriilor lor în secțiunea interviurile motoroute.ro

Interviurile motoroute.ro

Traseele lunii

Uşor, uşor, cu trecerea vremii şi pierderea gradelor din termometru începem să reducem activitatea moto. Spre norocul nostru încă mai sunt zile când temperatura trece de 15 grade, însă vă sugerăm să luaţi în calcul când  planificaţi ieşiri moto în această perioada, evoluţia orară a temperaturii  cât şi altitudinea la care se află  drumurile pe carevreţi să mergeţi. Vestea bună este că Transfăgărăşanul este încă deschis pentru împătimiţi pînă pe 31 Octombrie, însă trebuie să ştiţi că la Bâlea Lac puteţi avea temperaturi în jur de 0 grade , chiar şi cu minus.Pentru genul ăsta de drum ca Transalpina si Transfăgărăşanul va recomandam sa consultati si site-ul CNADR inainte de a pleca la drum.
În rest vă recomandăm drumuri din zona de deal şi câmpie, în această perioada pădurile încep să-şi schimbe culoare oferind o imagine foarte deosebită.De aceea vă recomandămurmătoarele trasee:

Plimbări,întâmplări şi păreri

Ce am mai făcut, unde am mai fost, cu cine, cu ce motociclete… Scopul nostru declarat este să vă scoatem din casă şi să petreceţi cât mai mult timp pe două roţi. Dacă totuşi vremea urâtă vă ţine în casă, sperăm ca poveştile noastre din secţiunea Blog să vă facă poftă de o ieşire.

RCA-Ieftin

De pe net adunate

La fel ca şi voi, când nu suntem pe drumuri cu motocicletele, cea mai mare parte a timpului o petrecem gândindu-ne tot la motociclete. Când vine vorba de citit articole legate de lumea moto, favoriţii noştrii sunt: site-ul lui Tiberiu Troia pentru teste si review-uri facute la noi in tara, Revzilla pentru review-uri ale celor mai noi echipamente, MCN si MotorcyclistOnline pentru ştiri şi lansări de noi modele. De obicei, în fiecare marţi, postăm în secţiunea „Adunate de pe net” tot ce găsim interesant pe net.

NewLogoMotoROute_road_small

Please disable your adblocker or whitelist this site!