februarie 25, 2024

[Evenimente]Întrunirea Horizons Unlimited România 2019

Anul trecut am vrut să mergem la întrunirea Horizon Unlimited din Muntenegru. Ne gândeam că e un traseu frumos, avem ce vedea și odată ajunși acolo vom întâlni o serie de oameni interesanți. Din păcate evenimentul a fost anulat și am renuntata la excursia noastră. Anul acesta nu mai trebuie să plecăm din țară că să participăm la o întrunire HU, pentru că se organizează chiar aici, la noi acasă. Mai multe detalii despre eveniment găsiți mai jos:

Întrunirea Horizons Unlimited România
23 – 25 August 2019
Aventurile pot să aibă multe forme. Pot să aibă loc pe motocicletă, într-o șa de bicicletă, cu o mașină mică sau un 4×4 care te duce peste tot. Pentru noi, unele din cele mai interesante aventuri au fost realizarea unor ghidurilor despre România. Munca depusă în acest proiect ne-a înconjurat de oameni extraordinari și acest lucru ne-a încurajat să încercăm o nouă aventură: o întrunire a călătorilor în România.

Unul dintre prietenii întâlniți în aventurile noastre ne-a spus că tot timpul trebuie să țintim sus cu ideile noastre așa că am decis să aducem în România cea mai cunoscută întrunire a călătorilor din lume: Horizons Unlimited.

Echipa Carpathian 2 Wheels Guide și Moto-camp Cisnădioara, ajutată de o mână de prieteni, organizează prima ediție a Horizons Unlimited din România la Sebeșu de Sus, județul Sibiu, la poalele Munților Făgăraș.

Ce sunt întrunirile Horizons Unlimited? Cele mai cunoscute întâlniri ale călătorilor din lume. În 1997, după o călătorie în jurul lumii Grant si Susan Johnson au înființat acest brand, au creat un forum și au început să organizeze întâlniri unde călătorii puteau afla ultimele informații despre destinația lor favorită. În întreaga lume sunt organizate acum peste 20 de astfel de întruniri anual, din Mongolia până în America de Sud.

Ce se întâmplă la Horizons Unlimited România? Vei putea povestii cu oameni care au străbătut întreg mapamondul. Vor fi cel puțin 10 prezentări ale unor călătorii recente prin lume și două cursuri practice care te pot ajuta în următoarea ta aventură. Ești binevenit chiar dacă ești un veteran al călătoriilor cu multă înțelepciune de împărtășit sau un novice dornic să învețe cum să își pregătească primele aventuri. Nu contează că ai motocicletă, bicicletă sau ai un vehicul de teren pregătit de expediții.

Întrunirile Horizons Unlimited sunt pentru toți cei care visează la o aventură pe drumuri mai puțin umblate.

Participarea la eveniment este condiționată de înregistrarea și plata biletului pe site-ul Horizons Unlimited: www.horizonsunlimited.com/events/romania-2019/registration.php

Ultimele actualizări legate de eveniment pot fii găsite aici: www.horizonsunlimited.com/events/romania-2019

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!