iunie 13, 2024

[Motociclete Noi][2020] Kawasaki Z cu motorizarea de pe H2

Este oficial! Kawasaki a dezvăluit pe contul său de Instagram si Facebook sosirea unui nou model cu supralimentare. Acest model este prezentat sub sigla Zet,ceea ce ne duce cu gandul la un naked sportiv, super sportiv in cazul de fata, echipat cu tehnologia de pe H2, H2R si H2SX.
Teaserul postat păstrează secretul identității modelului în cauză, însa în acelasi timp este foarte explicit.

Momentan nu se știe nimic despre designul pe care o să-l aibă noul Z, însă acest clip ne-a adus aminte de randarea grafică a celor de la KraxMoto, firmă specializată în accesorii și modificări, care a lăsat loc de speculații încă de la intrarea H2-ului și H2R-ului în producție. Au fost mulți care și-au dorit să vadă un hypernaked care să aibă aceeași motorizare și iată acum se pare că dorința lor va fi satisfăcută.
Putem fi siguri în schimb că noul roadster supralimentat nu se va numi Z1000, deoarece producătorul japonez a dezvăluit în această vară noile culori 2020 pentru Z1000 și Z1000R … ceea ce lasă din nou loc la alte speculații…Se va numi H2Z sau Z H2 sau poate cu totul altfel? Cel mai probabil vom afla asta la EICMA în Noiembrie.

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!