aprilie 23, 2024

[motoEvenimente] Adventure Ride BootCamp – Bonus Edition 2021

Anul trecut spre sfârșitul sezonului participam la modulul 1 al trainingului Adventure Ride Boot Camp, organizat de Rams Motorsport la TCS Racing Park, pentru posesorii de motociclete adventure-touring care vor să le exploateze mai mult și mai eficient în afara asfaltului. Nu are rost să vă povestesc acum cât de greu, de util și de mișto a fost acel curs, vă las mai jos un clip.

Deși cursul s-a terminat seara cu o tură prin tot parcul TCS, unde am folosit ce învățasem pe parcursul zilei, cei de la Rams Motorsport împreună cu AdventureTour.ro s-au gândit să le dea șansa cursanților de anul trecut să pună în practică ce au învățat la curs, de dată această pe un traseu în lumea reală, în apropiere de Câmpina, munții Baiului.

Așa că m-am trezit și eu pe telefon cu o invitație care suna cam așa :

Dragi cursanti Adventure Ride Boot Camp,

Bine ati venit in grupul restrans al prietenilor RAMS Motorsport!
Una dintre placerile unei prietenii adevarate inseamna si CADOURI oferite cu drag. Asadar, AdventureTour.ro impreuna cu Rams Motorsport va invita sa participati la Adventure Ride Boot Camp – Bonus Edition.
Evenimentul se va desfasura pe data de 1 Iulie 2021 si va consta intr-o tura moto de o zi, in zona subcarpatica, presarata cu 2 ateliere de pilotaj off-road, cu Adrian Raduta si alte surprize.
Ziua se va incheia la TRQZ Lake, un lac privat amenajat pentru activitati nautice, unde vom servi masa impreuna si ne vom bucura de ospitalitatea locului.

Evenimentul este pregatit special pentru cursantii Adventure Ride Boot Camp.
Va invitam sa petrecem impreuna ziua de joi, 1 iulie 2021, dupa urmatorul program:

8.30 – Intalnire la TCS Racing Park, unde va asteptam cu propriile motociclete dotate cu anvelope orientate off-road si echipament de protectie pentru antrenament.
9.30 – plecare spre zona impadurita Campina
10.30 – primul atelier de antrenament off-road cu Adrian Raduta
12.00 – masa de pranz, pentru care va rugam sa va aduceti fiecare ce considerati (un sandwich, un fruct, batoane energizante etc)
13.00 – al doilea atelier de antrenament off-road cu Adrian Raduta
15.00 – plimbare pe drumuri virajate, cu incheiere la TRQZ Lake Crivina/Potigrafu
17.00 – Networking, o masa de seara pregatita local si oferita de Adventouretour.ro, cu povesti ale zilei si alte surprize

Rezerva-ti un loc gratuit, telefonic la 0722.303.462 sau prin email la teo@topcrosstcs.ro
Locurile sunt limitate, oferta este exclusiv pentru cei ce au absolvit cursul nostru si este o actiune unica.
Te asteptam la o zi de neuitat!

Mai jos, pozele vorbesc de la sine :

Adventure Boot Camp Bonus Edition 2021

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!