decembrie 11, 2023

motoRoute #inthecity etapa I: Yamaha NMax155 & Honda PCX125

Ne place să facem ture lungi prin țară, să descoperim locuri izolate pe două roți, dar până acolo , ne ducem viață într-un oraș care ne sufocă cu traficul lui în fiecare zi. Este evident că Bucureștiul este din ce în ce mai aglomerat de la an la an.
Mijloacele de transport în comun în mare parte, în afară de metrou și câteva tramvaie cu regim de „metrou ușor”, sunt și ele blocate în trafic zi de zi, de multe ori nefiind o soluție viabilă pentru a scurtă timpul de la sau spre serviciu.
Așa că am decis să căutăm soluții care să ne facă naveta la serviciu mai rapidă și mai plăcută.
Prima oară ne-au căzut pe mâini la test două scutere, făcute exact pentru a se strecura prin trafic și a te duce din punctul A în punctul B cât mai eficient : Yamaha NMax155 și Honda PCX125. Am zis să le supunem la un test în viața reală de zi cu zi și anume, să vedem cât timp salvăm cu ele la ora 18:00 când toată lumea este în trazit de la serviciu spre casă sau alte destinații. Punctele noastre A și B au fost Casa Presei Libere și Parcul Carol, un traseu de 8,6Km pe care GoogleMaps ne-a spus că l-am face în 54min cu mașina.
Vedeți mai jos cât de simplu a fost să coborâm de la 54 de minute la undeva puțin peste 20min, cât și părerea noastră despre aceste două scutere.

Mulțumim importatorului oficial Yamaha în România, Motodynamics, cât și Honda România pentru sprijinul acordat experimentului nostru.

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!