decembrie 11, 2023

#motoȘtiri // 2023 Honda Transalp XL750: Ce accesorii și pachete de echipare vor fi disponibile

23YM XL750 Transalp

Atunci când a fost prezentată oficial noua motocicletă Transalp XL750 a celor de la Honda, au fost diverse întrebări legate de nivelele de echipare. Ziceam atunci că pentru cei dornici să-și achiziționeze în 2023 o Honda Transalp vor există 5 pachete disponibile, însă atunci doar speculam ce vor conține acele pachete în funcție de numele lor. Între timp lucrurile s-au mai limpezi, și deși nu știm încă prețul de pornire al motocicletei, știm exact ce accesorii vor fi disponibile și mai ales cum sunt grupate ele în diversele pachete de echipare, asta și mulțumită faptului că în urmă cu câteva zile, Honda Motorcycle Europe a publicat pe canalul lor de Youtube 5 clipuri ce descriu în detaliu ce conține fiecare pachet.


URBAN PACK este concentrat pe utilitate, conținând un topcase de 50L cu geantă interioară textila și cu prinderea și suportul aferent, cric central și un parbriz mai înalt.

COMFORT PACK este un pachet orientat, așa cum îi spune și numele, spre confort, ce vine cu o serie de deflectoare de vânt în zona frontală, similare cu cele de pe NT1100, scărițe pentru pasager cu cauciuc pentru a reduce vibrațiile, priză de încărcare AAC și un tankbag textil de 3L.

TOURING PACK, concentrat pe confort și practicalitate la drum lung, conține side-case-uri laterale (26L/33L) cu genți textile interioare și manșoane încălzite.

ADVENTURE PACK este dedicat celor ce se îndreaptă spre zona de off-road cu accesorii ce sunt utile când părăsești asfaltul. Avem un crashbar lateral ce protejează carenele în cazul unei căzături, protecție de aluminiu pentru radiator și proiectoare de ceață cu LED.

RALLY PACK este echiparea orientată spre performanță, incluzând quick-shifter bi-directional, scut protecție motor, scărițe off-road și hand-guarduri.

Toate acest pachete pot fi combinate între ele, cât și fiecare accesoriu poate fi comandat separat.
Deocamdată nu au fost comunicate prețurile acestor pachete, urmând să aflăm prețul lor în ianuarie 2023, odată cu prețul de pornire al noului Transalp XL750 2023.

2023 Honda Transalp „Full Options”

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!