aprilie 17, 2024

[motoȘtiri] 2023 Noua Vespa GTS – Predestinată pentru a deveni obiectul unui cult

În curând o nouă familie Vespa GTS își va face simțită prezența pe străzile din toate orașele mari și aglomerate ale lumii.
Și la fel de curând o să vă putem spune și noi cum se simt și care sunt diferențele între cele 4 versiuni ale noii generații, însă până atunci, iată cum prezintă cei de la Piaggio nouă generație in comunicatul de presă ce prevestește lansarea oficială de peste câteva zile:

„LA PATRU ANI DUPĂ LANSAREA ULTIMEI VERSIUNI, REGINA FAMILIEI VESPA DEVINE ȘI MAI ELEGANTĂ, PĂSTRÂNDU-ȘI AUTENTICITATE, ÎN CONFORMITATE CU TRADIȚIA UNEIA DINTRE CELE MAI IUBITE MĂRCI ITALIENE DIN LUME.
VESPA GTS ESTE ÎMBOGĂTITĂ CU ELECTRONICĂ ȘI TEHNOLOGIE, CONFORT ȘI SIGURANȚĂ : FRÂNE ȘI SUSPENZII NOI, BORD NOU, SISTEM KEYLESS ȘI UN DESIGN NOU CARE ÎȘI ÎMBUNĂȚĂȘTE STILUL UNIC ȘI ATEMPORAL.
VOR EXISTA PATRU VERSIUNI: GTS, GTS SUPER, GTS SUPERSPORT ȘI GTS SUPERTECH, ALIMENTATE DE DOUĂ MOTORE ULTRA MODERNE CU INJECȚIE ELECTRONICĂ ȘI RĂCIRE CU LICHID : 125 I-GET ȘI 300HPE, LIVRĂRÂND MAI MULT DE 23 CP, FIIND CEA MAI PUTERNICĂ VESPA DIN ISTORIE

Noua Vespa GTS continuă moștenirea legendarei „Vespone”, așa cum au fost botezate Vespele cu caroserie mai mare. Vespa este scuterul iconic cu care te deplasezi elegant prin oraș, dar care este gata și de călătorie sau chiar de aventură, datorită motoarelor din ce în ce mai generoase și confortului superior.

Stilul Vespa este o icoană a designului modern, iar noua familie GTS evidențiază acest lucru, mulțumită parțial unei game de nu mai puțin de paisprezece scheme de culori diferite disponibile. Eleganța este rezultatul unui echilibru magic între tradiție și modernitate care iese în evidență în liniile lui GTS, rafinat minuțios până la cel mai mic detaliu, și o calitate a construcției ridicată la cote fără precedent.

Menținând aspectul tradițional, cu un singur braț, sistemul de suspensie de pe față a fost reproiectat din punct de vedere al funcționalității pentru a garanta o stabilitate mai mare, în special la viteze mari, și pentru a îmbunătăți confortul și manevrabilitatea, datorită noii calibrări a suspensiei.


Versiunea SuperTech confirmă afișajul color TFT ultramodern, în timp ce pe toate celelalte versiuni vom avea de asemenea un bord nou, neschimbat ca stil și eleganță, dar mai complet și capabil să exploateze pe deplin potențialul sistemului de conectivitate VESPA MIA, dotare standard pe SuperTech. și SuperSport și disponibil ca accesoriu opțional pentru celelalte pachete.
Toate versiunile noii Vespa GTS vor fi disponibile în curând la dealerii Grupului Piaggio, cu prețuri începând de la 5.980 EUR pentru versiunea GTS 125 și de la 6.980 EUR pentru versiunile 300 HPE.”

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!