decembrie 10, 2023

motoȘtiri: 4×4 Adventure CAMP 2023 – a doua ediție a taberei de off-road din Breaza

4×4 Adventure CAMP este un eveniment organizat de revista 4×4 Adventure și Rock Mill Resort, ce are ca specific aventura 4×4 si outdoor lifestyle. Ajuns la cea de-a doua ediție, 4×4 Adventure CAMP 2023 va avea loc în perioada 26-28 mai și se află în topul preferințelor celor care vor să descopere natura în mod responsabil, accesând trasee spectaculoase și locuri unice.
4×4 Adventure CAMP are rolul de a aduce împreună pasionații de off-road, mașini 4×4, trasee pe două sau patru roți și activități ce țin de outdoor lifestyle. Participanții vin să descopere o parte mai puțin cunoscută turistic a județului Prahova, să afle noutăți în materie de echipamente, accesorii și vehicule recreaționale. Evenimentul se află în afara competițiilor sportive și se adresează publicului larg, cu scopul de a aduna laolaltă atât pasionați ai domeniului 4×4, moto, camping și drumeții, cât și parteneri din domeniile conexe.

Partenerii acestui eveniment, printre care se numără DMS Auto 4×4, Euronautica International, BMW Motorrad și Minirulote.ro, vor avea o zonă de expunere, unde toți participanții și vizitatorii vor putea descoperi o serie de echipamente, vehicule off-road, mini rulote, motociclete și echipamente pentru expeditii 4×4.

4×4 Adventure CAMP va avea loc la Rock Mill Resort, un complex situat în Breaza (Prahova), care dispune, pe lângă spațiile de cazare, de un domeniu ce permite camparea și explorarea împrejurimilor pe unele dintre cele mai frumoase trasee din zonă. Aici se regăsesc condiții optime de campare, piscină, spațiu pentru expoziții, facilități pentru petrecerea timpului liber, piscină.

Complexul Rock Mill Resort este punctul de plecare pe traseele gândite pentru 4×4 Adventure Camp. 26 mai este ziua rezervată acomodării, iar prima zi a evenimentului propriu zis este sâmbătă 27 mai. În această zi se vor parcurge trasee cu grad de dificulate redus, abordabile cu orice 4×4. Startul și sosirea sunt în resortul din Breaza, iar navigația se va face pe track GPS. De-a lungul zilei sunt programate și regrupări ce vor avea loc în punctele comunicate în cadrul briefingului. Una dintre regrupări a fost gândită special pe unul dintre vârfurile cu cea mai frumoasă panoramă din zonă. Pentru ca aventura să fie completă, în această tură este inclus și un popas la stână pentru un prânz tradițional ciobănesc. Ultima zi este dedicată trialului și premierea celor mai dârji aventurieri. Programat pe 28 mai, în prima parte a zilei, trialul organizat în incinta Rock Mill Resort este realizat dintr-o înșiruire de obstacole, cu diferite grade de dificultate și va oferi punctul maxim de atracție pentru vizitatori, dar și o probă de îndemânare pentru participanți. Trialul, la care se poate participa de asemenea cu orice SUV, motocicletă de enduro, ATV sau SSV, va avea un clasament, iar câștigătorii vor fi premiați cu accesorii off-road furnizate de DMS Auto 4×4, partener al evenimentului încă de la prima ediție.

Perioada sfărșitului de mai, când va avea loc cea de-a doua ediție a 4×4 Adventure CAMP, a fost aleasă pentru a marca deshiderea sezonului pentru iubitorii de expediții, camping și alte activități în aer liber.

Vă așteptăm, așadar, în 26-28 mai 2023 să scoateți de la iernat echipamentul de outdoor, să turați motoarele și să luați startul într-o mini-expediție locală presărată cu diverse atracții, de la prânzul la stâne, la urcarea pe cel mai înalt vârf din zonă, ori să vă întreceți abilitățile într-un trial de offroad!

 

 

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!