iunie 23, 2024

[motoȘtiri] AUTOSINCRON – LANSEAZĂ UN NOU SHOWROOM DEDICAT HONDA MOTO LA CLUJ

• Autosincron, dealerul autorizat Honda Moto din Cluj Napoca lanseaza un nou showroom dedicat vanzari ide motociclete, piese si accesorii Honda in Strada Cometei Nr. 7, Cluj-Napoca 400493 incepand cu 21 iulie 2021.

• Cu ocazia lansarii oficiale a noului Showroom, Dealerul Autosincron a pregatit o flota de test ride formata din noua motociclete ce pot fi testate in perioada 21-31 Iulie.

Comunicat de presa Honda-Moto Romania:
Pentru a veni in intampinarea clientilor moto din Cluj Napoca si orasele apropriate, Dealerul Honda Moto din Cluj – Autosincron, a hotarat sa lanseze un nou showroom dedicat Honda Moto, cu o suprafata de peste 300 mp unde clientii Honda pot descoperi intreaga gama de motociclete Honda precum si o gama larga de accesorii si echipamente Honda.

Noul showroom din Strada Cometei Nr. 7, Cluj-Napoca 400493, inaugurat pe data de 21 iulie 2021 respecta standardele de brand impuse de Honda la nivel European, iar activitatea de vanzari este desfasurata de doi consilieri de vanzari dedicati si certificati Honda.

Dealerul Autosincron si-a inceput activitatea de vanzari si service Honda Moto in noiembrie 2019 reusind ca pana in prezent sa vanda un numar considerabil de unitati Honda, o mare parte din acestea fiind comercializate oferind avantajele programelor RABLA Moto.

Cu ocazia lansarii oficiale a noului Showroom, Dealerul Autosincron a pregatit o flota de test ride formata din noua motociclete ce pot fi testate in perioada 26-31 Iulie: Goldwing, Fireblade, CBR650R, Africa Twin, Rebel 1100, Forza 750, CB500X, CB650R si NC750X.

Pentru programare la test ride, clienti pot contacta unul dintre consilierii de vanzari la numarul de telefon: 0726.137.947 sau prin email la daniel.ciceu@autosincron.com.
Prin aceasta investitie, Autosincron isi propune sa ofere clientilor Honda posibilitatea de a descoperi si testa motocicletele Honda intr-un mediu special amenajat dupa standardele de brand si, in acelasi timp, sa ofere servicii de consiliere si service de cea mai buna calitate.

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!