aprilie 23, 2024

[motoȘtiri]Carpathian 2 Wheels Guide lansează un nou ghid moto cu trasee din Transilvania

Transilvania înseamnă “Țara de dincolo de pădure”, un nume perfect pentru aventuri într-un cadru de poveste. Acasa ca cei de la Carpathian 2 Wheels Guide s-au gandit sa adune intr-un ghid traseele ce parcurg drumurile din păduri, din munții, care leagă cetăți medievale între ele și care sunt pe malul râurilor mari de aici. Cetatea din Sighișoara, Râșnov sau Rupea, Bisericile fortificate din Biertan sau Viscri sunt punctele de reper majore, legate între ele pe drumuri de culme, presărate cu sate spectaculoase prin simplitatea lor. Munții Apuseni, Poiana Ruscă, Șureanu și grupele din Carpații Orientali sunt străbătute pe drumuri de pământ cu noroi și peisaje unice la fiecare cotitură.

4132 de kilometri de aventuri
Este necesar să treci dincolo de drumurile modernizate să poți gusta realitatea acestei regiuni. 9 din cele 10 trasee propuse, sunt pe drumuri neasfaltate sau de pământ, unele mai dificile și altele ușoare. Traseele neasfaltate însumează 2654 kilometri, având lungimi între 170 și 450 de kilometri.

Ultimul traseu, are 1508 de kilometri și este provocarea pentru iubitorii de drumuri asfaltate. Acesta este cel mai lung drum care se poate face între obiectivele turistice ale Transilvaniei, care să cuprindă cele mai frumoase pasuri montane și drumuri secundare.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.carpathian2wheelsguide.com , unde pe perioada precomenzilor aveți la dispoziție o variantă digitală a ghidului Trasee în Transilvania. După ce ați făcut comanda, veți primi un cod unic, trebuie să îți faci cont la noi pe site și veți avea acces pe pagina: www.carpathian2wheelsguide.com/trasee-in-transilvania-pdf/
Sunt disponibile și track-urile GPS alte fiecărui traseu, pentru a ușura navigarea dar și pentru a nu rata nici un obiectiv turistic.

 

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!