iunie 23, 2024

motoȘtiri: Dual Motors sărbătorește 19 de ani cu reduceri

Cei de la Dual Motors ne anunță „19 ani au trecut de cand am deschis primul showroom de 100mp, la parterul unui bloc de pe Bulevardul Ghencea…Si de atunci, zi de zi, am cladit nu un business de succes ci mai repede un stil de viata. Nu e doar sport si nu e doar business, e un business moto pornit din pasiunea lui Ciprian Popescu pentru motociclete si mai exact pentru Yamaha. 🙂
Din 2003 traim o aventura, o continua cautare, satisfactie, impliniri, greutati, risc, succes si toate acestea ne motiveaza sa fim din ce in ce mai buni.
Acum ceva ani ne-am mutat in “casa noua” din Soseaua Pipera unde mii de clienti ne-au trecut pragul testand, proband, intreband si ascultand sfaturile specialistilor nostri. Datorita interesului lor am ajuns sa crestem de la an la an, sa ne diversificam gama de produse, sa devenim reprezentanti pentru noi branduri si asa ne-am dat seama, la inceputul anului, ca avem nevoie de o schimbare.


Asa ca, am pus mana pe creioane si mintea la contributie si ne-am apucat sa ne redesenam magazinul.
Mobilier in design modern, iluminat ca de covor rosu, zone amenajate special pentru fiecare brand in parte, sectiuni dedicate fiecarei pasiuni – motociclete, scutere si biciclete – si echipamente amplasate fix la locul potrivit.
Suntem fresh! Suntem cool! Suntem unici!
Si te asteptam, la un Monster sau la o cafea, in perioada 19 mai – 20 mai intre orele 09:30 – 18:00 si pe 21 mai intre orele 10:00 – 16:00 sa vezi ce a iesit 🙂
Pentru cei ce ne vor trece pragul avem si cateva surprize:
–> 20% discount pentru produsele achizitionate din magazin si aflate pe stoc din gama Arai, Lazer, AGV, Dainese, Twin Air și Putoline.
–> 20% discount pentru accesorii si echipament original Yamaha, achizitionate din magazin si aflate pe stoc.
–> 15% discount la bicicletele Specialized, achizitionate din magazin si aflate pe stoc. „

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!