decembrie 10, 2023

[motoȘtiri] Honda confirmă noua generație CBR600RR

În urmă cu 3 luni vă spuneam despre existența unor zvonuri privind reinvierea modelului CBR600RR pentru 2021.
Acum zvonurile se confirmă, cei de la Honda lansând astăzi un teaser scurt, intitulat : „Honda CBR600RR – Awaken the Race”

Mai mult, pe site-ul japonez al firmei, există și o scurtă prezentare a noului model ,de unde aflăm că motocicleta va avea un motor DOHC, cu 4 cilindri în linie de 599cc și va dispune de cele mai noi tehnologii electronice și aerodinamice.
Din clip putem vedea elemente de design similare cu cele de pe Honda CBR1000RR-R Fireblade SP, cum ar fi schema grafică HRC, carenele și aripoarele aerodinamice, dar și faptul că evacuarea rămâne sub șa, la fel cum era și la vechiul model. De asemenea, pentru o fracțiune de secundă, se vede și un bord nou, full TFT.
Deocamdată nu a fost comunicată nici o dată oficială de lansare, însă la cum se vede în clip, motocicleta este într-o fază avansată de dezvoltare, fiind foarte probabil gata de producție. Cum anul acesta salonul de la Milano, unde era cel mai probabil să o vedem prezentată, a fost anulat, nu ne rămâne decât să așteptăm noi informații de la Honda.

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!