aprilie 22, 2024

[motoȘtiri] Honda Forza 750 gata să atace segmentul maxi-scuterelor

Forza 750

După ce săptămâna trecută, un teaser scurt prevestea cam neclar schimbare ce va avea loc în familia Honda Forza, acum au venit si certitudinile. Zic cam neclar, pentru că atunci finalul teaserului te putea duce cu gândul atât la un nou scuter Forza 350 cât și la ceva de capacitate și mai mare. De dată această, ultimul teaser ne arată clar direcția, pe 14.10.2020 vom vedea noul maxi-scuter Forza 750, ce va înlocui, cel mai probabil modelul Integra. Această înlocuire pare să fie cea mai logică, prin prisma intrării în vigoare a noilor norme Euro 5, Integra respectând normele Euro 4.

Deși are doar 15 secunde, pe lângă nume, aflăm și câteva detalii despre designul noului scuter, cum ar fi faruri și stop LED, buton de pornire, cât și despre faptul că va avea un bord TFT similar cu cel de pe Africa Twin CRF1100 și Honda CBR-1000RR Fireblade.
După cum se vede în clip, scuterul va dispune de moduri de mers și setări ce țin de traction control și frâna de motor. De asemenea într-un colț al ecranului, se poate observă și funcția de conectivitate bluetooth.

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!