aprilie 23, 2024

[motoȘtiri] Noua gamă BMW R nineT 2021 – Galerie Foto și date tehnice

Pentru 2021, modelele BMW R nineT – R nineT, R nineT Pure, R nineT Scrambler și R nineT Urban G/S, vin cu scheme grafice noi și primesc câteva modificări tehnologice, o parte dintre dotările opționale din trecut, devenind acum standard.
Motorul boxer răcit cu aer/ulei de 1.170 cmc a fost optimizat pentru 2021, respectând acum standardele EURO-5. Chiulasele motorului au fost modificate,asigurând un flux de gaze îmbunătățit, astfel încât motorul are mai mult cuplu la turații medii, și ar trebui să tragă mai puternic în intervalul 4-6.000RPM . Puterea maximă dezvoltată este de 109cp@ 7250rpm (generația anterioară dezvolta 110cp@7750rpm), în timp ce cuplu maxim rămâne 116Nm@6000rpm.
Vine standard cu ABS Pro (care acționează în funcție de înclinare) și include și DBC (Dynamic Brake Control) cât și modurile de mers Rain și Road. Pe lângă acestea mai avem standard o priză USB, un far nou LED, semnalizări cu LED-uri albe, iar ceasrile circulare ale bordului a fost redesenate.
Există o pleiadă de accesorii și dotări opționale, de la tehnologii inovative la accesorii și culori ce individualizează aspectul motocicletei : Moduri de mers Pro – „Dyna” pentru R nineT și R nineT Pure și „Dirt” pentru R nineT Scrambler și R nineT Urban G/S , DTC (Dynamic Traction Control), engine drag torque control (MSR) și un pachet nou „Comfort” ce vine cu modurile de mers Pro, cruise control, mansoane încălzite.
Pentru cei ce vor să iasă în evidență există întotdeauna colecția Option 719 cu accesorii care mai de care, mai speciale.

BMW R nineT

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!