iunie 13, 2024

[motoȘtiri] S-a redeschis Transfăgărășanul. Între ce ore este permisă circulația.

Un om bine echipat :)

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat redeschiderea celui mai spectaculos drum din România.Astfel, circulația pe Transfăgărășan va fi permisă, în 2020, începând cu ziua de miercuri, 1 iulie.

„Miercuri, 01 iulie 2020, începând cu ora 8:00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00-21:00. Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții între orele 21:00-07:00.”, se arată într-un comunicat al CNAIR

Șoferii sunt sfătuiți să circule prudent și să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

De asemenea, comunicatul CNAIR mai conține un avertisment pentru cei ce circulă pe Transfăgărășan în 2020. Se pare că, în ultima perioadă, a fost semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile. Șoferii și pasagerii din mașini sunt sfătuiți să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora.

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!