mai 14, 2024

[motoȘtiri] Selecția pentru lotul național de motocross la TCS Racing Park pe 08.03.2020

Comisia de Motocros a Federației Române de Motociclism, Adrian Răduță, antrenorul lotului național de motocross, și Clubul Sportiv Top Cross TCS vor organiza antrenamentele și selecția pentru lotul național de motocross pe TCS Racing Park.

Piloții de motocross de la clasele 50 cc, 65 cc, 85 cc și MX2 Jr sunt invitați să participe la o serie de antrenamente oficiale, programate pe data de 8 martie, pe circuitul TCS Racing Park. La aceste antrenamente, Adrian Răduță și Comisia de Motocros a Federației Române de Motociclism vor analiza pregătirea sportivilor de la clasele 50 cc, 65 cc, 85 cc și MX2 Jr.

Evenimentul de pe data de 8 martie va începe la ora 10 pe circuitul TCS Racing Park, pentru fiecare clasă fiind programate antrenamente libere și cronometrate, plus o manșă de concurs. Participarea la această sesiune de antrenamente este gratuită, sportivii fiind condiționați de obținerea licenței naționale anuală de motocross.

Toți piloții care vor să participe sunt rugați să completeze formularul disponibil aici http://www.frm.ro/wp-content/uploads/FORMULAR-DE-INSCRIERE.pdf și să-l transmită până la data de 4 martie 2020, cel mai târziu, pe adresa viorel@frm.ro

Accesul spectatorilor este gratuit!

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!