aprilie 17, 2024

[motoȘtiri] Triumph Scrambler 1200 Bond Limited Edition

Astăzi se lansează ediția limitată James Bond a Triumphului Scrambler 1200.În December 2019, Triumph anunță încheierea unui parteneriat cu EON Productions, ceea ce însemna că vom vedea modelele producătorului britanic în viitorul film ale seriei James Bond:No Time To Die.

Pentru a celebra acest parteneriat, britanicii au hotărât să producă o ediție limitată, cu elemente distinctive, premium, a Scramblerului 1200, care ne-a intrat la inima în plimbarea din Dobrogea de anul trecut.
Noua motocicletă ce va fi produsă în doar 250 de unități, a fost inspirată de scenele de acțiune din timpul filmului. Acum e drept, că dacă săpați mai adânc o să aflați că în film, la unele cascadorii, de fapt a fost folosită o altă motocicletă de motocross, modificată să semene cu Scramblerul. Însă asta nu-i scade deloc din sex-appealul Scramblerului care este o motocicletă frumoasă din orice unghi și chiar fierbinte la propriu când te apropii de țevile ei de eșapament.

Motocicleta este la bază un Scrambler 1200XE, care a primit câteva modificări. Din start se văd însemnele „007”, o dată brodat pe șaua de piele, cât și pe scutul de protecție termică de pe cele două tobe Arrow. De asemenea în momentul în care pornești motocicleta vei observa că displayul a fost de asemenea customizat în ton cu tema 007.
Rezervorul vopsit negru safir are o sigla mărită Triumph, asemenea ca celei de pe motocicletă din film.

Ca orice lucru folosit de un agent secret, motocicleta abundă în tehnologie : 6 moduri de mers (Road, Rain, Off-Road,Off-Road Pro, Sport și Rider-configurable) , Cornering ABS și Traction Control, Lumini full LED cu DRL, butoanele de pe ghidon iluminate cu LED,Torque assist clutch,Keyless ignition, manșoane încălzite,cruise control,USB charging și My Triumph Connectivity System and App

Pe lângă motocicletă, cumpărătorul va primi o scrisoare semnată de CEO-ul Triumph Nick Bloo și un rucsac ediție limitată. Încă nu se știe când vor începe livrările, însă motocicleta poate fi comandată începând cu azi la dealerii Triumph, prețul de pornire fiind în Anglia de £18,500.

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!