iunie 12, 2024

[motoȘtiri] Yamaha dezvăluie preţul pentru România al noului Tricity 300

Comunicatul de presă al celor de la Yamaha România a venit fix la momentul potrivit, acum când străzile Bucureștiului (și probabil al celorlalte orașe din țară), reîncep să fie aglomerate ca înainte de Coronavirus. În continuare puteți afla care sunt caracteristicile noului Yamaha Tricity 300, acesta urmând a fi disponibil pentru test, la importatorul oficial Motodynamics, spre sfârșitul lunii Iunie.

Yamaha duce segmentul Urban Mobility la nivelul următor prin lansarea nou-nouţului Tricity 300 – un model inteligent şi modern cu 3 roţi, cu cele mai bune specificaţii din clasă şi cu o calitate de construcţie premium. Stilul său dinamic aduce un aspect nou original şi sportiv pe străzile oraşelor şi, fiind cel mai uşor model din clasa lui, este ideal şi pentru clienţii începători.

Uşor de pilotat şi accesibil pentru deţinătorii de permis de conducere de categoria B*.
Tricity 300 poate fi condus de clienţii care au permis de conducere complet de categoria B. Sistemul său cu mai multe roţi de înclinare (LMW), o exclusivitate Yamaha, îi oferă o manevrabilitate sportivă, agilă şi încrezătoare, cu un caracter care îl face uşor de utilizat. Cele două roţi frontale înseamnă că pilotul beneficiază de tracţiune faţă suplimentară şi de suficientă putere de frânare de la cele două
discuri frontale, iar acest aspect întăreşte senzaţia de stabilitate.
Şasiul uşor are o distribuţie a greutăţii faţă-spate de circa 50:50 cu pilotul la bord, iar aceasta – alături de geometria optimizată a direcţiei – contribuie la direcţia naturală şi stabilitatea extraordinară a acestui Tricity 300, ceea ce îl face ideal pentru piloţii care conduc pentru prima dată vehicule pe 2 sau pe 3 roţi.
Stil sportiv dinamic
Îmbinând elementele de stil de la cele mai bine vândute scutere MAX Sport de la Yamaha cu o tuşă din ADN-ul motocicletei NIKEN Sport Touring, Tricity 300 este unul dintre modelele cu 3 roţi cu aspectul cel mai dinamic din clasa lui. Botul scurt şi îngust îi pune în evidenţă caracterul agil şi uşor, iar diametrul mare – de 14 inch – al roţilor din faţă şi pneurile late – cu secţiunea de 120 – creează impresia de stabilitate şi tracţiune a părţii frontale.
Motor BLUE CORE puternic, cu funcţionare neîntreruptă şi economic
Noul model Tricity 300 este propulsat de cel mai recent motor BLUE CORE de la Yamaha – un motor
care are unul dintre cele mai sofisticate designuri din categoria sa şi care oferă un echilibru ideal de performanţă, economie şi versatilitate. Motorul SOHC de 300 cmc în patru timpi şi răcit cu lichid, cu un singur cilindru şi 4 supape, se bazează pe designul avansat utilizat de cel mai bine vândut scuter sport, XMAX 300, şi furnizează o accelerare rapidă, alături de o bună eficienţă a consumului de combustibil şi un caracter mai ecologic.

Specificaţii premium
Pe lângă faptul că este cel mai uşor model din clasă, specificaţiile ridicate ale acestui Tricity 300 includ o serie de caracteristici premium, printre care frâne cu disc de diametru mare, cu un sistem de frânare unificat şi ABS pentru un control sporit pe o mare diversitate de suprafeţe carosabile. Spaţiul mare de depozitare de sub şa poate adăposti două căşti integrale sau o cască integrală şi o servietă de dimensiunea A4, iar compartimentul este prevăzut cu iluminat intern cu LED. Printre celelalte caracteristici standard se numără funcţionarea cu cheie inteligentă şi un sistem de control al tracţiunii,dar şi tablou de bord LCD uşor lizibil şi o frână de mână.

Sistem de asistenţă la blocarea înclinării
O caracteristică cheie a noului Tricity 300 este sistemul său de asistenţă la blocarea înclinării, care asigură confort suplimentar, ajutând vehiculul să rămână în poziţie verticală atunci când este oprit.Imediat ce se deschide acceleraţia, sistemul de asistenţă la blocarea înclinării se dezactivează automat, permiţându-i pilotului să pornească de pe loc lin şi fără efort. Contribuind la menţinerea temporară a modelului Tricity 300 în poziţie verticală, sistemul de asistenţă la blocarea înclinării face mai uşoară şi amplasarea vehiculului pe cricul principal.

Noi pachete de accesorii şi o gamă largă de accesorii originale
Fiecare client are propriul stil de viaţă, cu un set diferit de priorităţi, iar Yamaha a dezvoltat trei noi pachete de accesorii, cu o gamă de produse alese cu grijă, care să se potrivească cerinţelor individuale.Conţinând un parbriz sport, un suport pentru plăcuţa de înmatriculare şi praguri din aluminiu,
Pachetul sport oferă un plus de dinamism şi un aspect şi mai sportiv! Datorită senzaţiei sale de stabilitate şi încredere, Tricity 300 este ideal pe tot parcursul anului, iar Pachetul de iarnă conţine o apărătoare de ploaie, încălzitor de mânere şi deflectoare oglinzi, pentru mai mult confort pe vreme rea şi rece. Pentru mai multă utilitate şi comoditate, Pachetul urban încorporează un parbriz înalt, un
suport spate şi o cutie de bagaje de 39 l care fac modelul Tricity 300 şi mai potrivit pentru navetă.
Gama Yamaha de accesorii individuale pentru Tricity 300 evoluează constant, iar linia cuprinzătoare este completată acum de o serie de produse noi, printre care o selecţie de tobe de eşapament de tip slip-on, un convertor catalitic şi o şa confortabilă. Fiecare produs inclus în cele trei noi pachete de accesorii poate fi cumpărat şi individual, ceea ce le permite clienţilor să-şi creeze propriul Tricity 300, care să se potrivească nevoilor şi dorinţelor lor.
Gama de accesorii originale şi de îmbrăcăminte se dezvoltă în continuu, informaţii complete fiind disponibile pe www.yamaha-motor.eu

Preţ şi disponibilitate
Disponibil în trei culori, Nimbus Grey, Tech Kamo și Gunmetal Grey, Tricity 300 va fi pe piață în iulie 2020 la prețul de 8.100 Euro.

Caracteristici esenţiale ale modelului Tricity 300
Model Urban Mobility nou cu 3 roţi şi senzaţie de stabilitate sporită
Uşor de pilotat de clienţii începători cu permis de conducere complet de categoria B*
Stil modern, inteligent şi activ, cu calitate premium
Sistem de asistenţă la blocarea înclinării, pentru mai multă comoditate
Motor BLUE CORE de 300 cmc, economic, puternic şi silenţios
Cea mai mică greutate din clasă, pentru agilitate mulţumită greutăţii reduse şi parcare cu uşurinţă
Depozitare pentru 2 căşti integrale sau o cască integrală şi o servietă de dimensiunea A4
Lumini cu LED, tablou de bord LCD şi funcţionare convenabilă folosind cheia inteligentă
TCS, ABS, sistem de frânare unificat şi frână de mână
* În conformitate cu legile locale în vigoare, pot exista limitări şi restricţii în funcţie de ţară.

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!