februarie 26, 2024

[motoȘtiri]HONDA CB1000R STARDUST SWISS LIMITED EDITION 2020

Știți Honda CB1000R,nu-i așa? Dacă nu o știți, avem o prezentare completă de sezonul trecut când am avut ocazia să scoatem și noi una la plimbare și nu oricum așa, ci în varianta R+ , accesorizată full.
Însă de data aceasta vorbim despre o variantă și mai specială a NeoSport Cafe-ului de la Honda, o ediție limitată de doar 15 unități și rezervată pentru piața elvețiană.

Honda Elveția a decis să comemoreze 50 de ani de la primul pas pe lună prin această ediție limitată, pe care au numit-o Stardust.
Numele tradus înseamnă praf de stele și regăsim acest material chiar și pe motocicletă. Pe rezervor are încastrată o bucată mică de meterorit cu logoul Honda pe ea,iar culoarea predominantă se aseamănă cu culoarea lunii fiind numită „moon grey”, în contrast cu negru „cosmic”.
Roțile sunt cu totul speciale, de dată aceasta avem jante cu spițe Kineo împreună cu anvelope Bridgestone RS10. Pentru a completa motocicleta atât vizual dar mai ales auditiv, avem o evacuare scurtă SC Project.
Semnalizările față au fost incorporate în capetele de ghidon, fiind folosit un set de semnalizări Rizoma.
Prețul acestei motociclete este de 19.980 de franci elvețieni, adică aproximativ 18.700EUR, ceea ce o face cu 5.350EUR mai scumpă decât prețul variantei de baza . (13.350EUR în România)

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!