iunie 12, 2024

[motoȘtiri][Video] Rezultate utlima etapă CNIR Motocross 2020

Weekendul acesta clubul sportiv Dual Racing Team București a organizat pe circuitul TCS Racing Park, ultima etapă a campionatului național de motocross, ocazie cu care am aflat cine sunt campionii naționali ai fiecărei clase.
La MX1, GEORGE CĂBĂL s-a impus în ambele manșe, devenind campion național cu un parcurs perfect de 10 victorii din tot atâtea posibile. Locul 2 a fost ocupat de Adrian Răduță de la TOP Cross TCS, podiumul fiind completat de DĂNILĂ ZUBRITKII – Moldova.

La MX2, ROBERT KRIZSTIAN TOMPA de la CSA Steaua București s-a impus în ambele manșe, devenind campion național al acestei clase, la fel ca George CĂBĂL, cu un parcurs perfect de 10 victorii în acest sezon din tot atâtea posibile. Podiumul a fost completat de IOSIF Petru și TĂTARU Arthur , ambii sportivi ai clubului TOP Cross TCS.

La MX2 Juniori, MARIUS ACHIM POPOVICI a reușit să se impună în fața colegului său de la TOP Cross TCS, KOPPANY EROSS, devenind campion național. Înainte de această etapă, pe cei doi îi despărțea un singur punct în clasamentul general. Pe locul 3 s-a clasat GOLOVICICHIN Mihail – Moldova.

La MX85cc Zoltan Ordog, de la TOP CROSS TCS, s-a impus în ambele manșe, completând parcursul perfect din acest sezon, în care a reușit să termine campionatul cu punctaj maxim. Podiumul a fost completat de către NOVOIDARSCHII Nichita – Moldova și RUSU Victor – Top Cross TCS.

La MX65cc SAMI ALEXANDRU DUMITRU de la TOP Cross TCS a reușit să câștige titlul de campion național, impunându-se în ambele manșe finale. Pe locul doi al ultimei etape, s-a clasat colegul sau LUCA ȘTEFĂNESCU. Podiumul a fost completat de către JIGMOND Liviu Jr de la MOTO EXTREM LUGOJ.

Lista completă a rezultatelor o găsiți aici.

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!