aprilie 17, 2024

[motoȘtiri][WSBK] Debut spectaculos de sezon la Philip Island

Sezonul 2020 WorldsSBK a început cu o primă cursă extrem de spectaculoasă la Philip Island. Rezultatele finale au dat peste cap toate calculele și pronosticurile făcute pe perioada de vacanță.
Încă din prima tură a primei curse, campionul en titre, Johnny Rea, s-a văzut nevoit să facă o cursa de revenire, după ce în urmă unui contact cu fostul sau coleg Tom Sykes, acum la BMW, a ajuns de pe primul loc pe ultimul. Însă încercarea de a-i prinde pe cei din față s-a terminat prost pentru Rea, în tura a 17-a, acesta a avut un accident ce l-a forțat să abandoneze.
Tom Sykes care a plecat din pole position, a reușit să se mențină la fruntea clasamentului prima jumătate a cursei, fiind urmat îndeaproape de către REDDING,VAN DER MARK, RAZGATLIOGLU,LOWES și HASLAM.
Ultima tură a oferit un spectacol în patru, oricare dintre VAN DER MARK, RAZGATLIOGLU,LOWES și REDDING putând fi învingătorul primei curse de la Philip Island, însă, în urma unui foto finiș extrem de strâns, TOPRAK RAZGATLIOGLU a ieșit câștigător. Podiumul a fost completat de către Alex Lowes și Scott Redding.
Puteți vedea întreaga cursă pe site-ul www.worldsbk.com. În România, campionatul este transmis la TV de către Eurosport.

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!