septembrie 23, 2023

[Video] Rezumat Campionatul Național de Dirt-track 2020 – Clasament final

Weekendul trecut, s-au desfășurat la Brăila, pe stadionul Municipal, cele 4 etape ale campionatului național individual open de dirt-track al României. Desfășurarea atât de târzie a campionatului a avut legătură cu etapa de cupă MACEC ce ar fi trebuit să aibă loc la Brăila, și cumva etapele naționale ar fi fost cuplate cu aceasta, însă ,din cauza pandemiei de Covid-19 și a noilor restrictii, etapa internațională de cupa MACEC a fost anulată.

motospeed.ro

La start s-au prezentat 7(+1) sportivi legitimați la CSM Brăila, CSTA București și MRM București, alături de experimentații Marian Gheorghe,Mircea Agrisan și Milen Manev, legitimat la CSM Brăila pentru acest campionat, , i-am întâlnit pe Andrei Popa , Florin Barabasu, Daniel Gheorghe, Dragoș Moosz și Andrei Iancu (rezervă). Din păcate, campionul de anul trecut, Adrian Gheorghe nu a putut participa, însă în locul său am avut ocazia să-l vedem pe fratele acestuia, Daniel, în vârsta de 15 ani. De asemenea trebuie menționată și revenirea lui Dragoș Moosz, pilotul sibian lipsind de la ultimele sezoane.
Mai jos aveți un rezumat al weekendului cu rezultatul fiecărei etape, cât și clasamentul final.

La finalul celor 4 etape, Milen Manev a acumulat cele mai multe puncte, devenind campion internațional al sezonului 2020. Andrei Popa și Marian Gheorghe au terminat cu același număr de puncte, ceea ce a necesitat desfășurarea unei manșe suplimentare pentru a stabili campionul național. Din păcate în manșa de departajare, Marian Gheorghe a avut un accident la ieșirea din primul viraj, Andrei Popa având astfel cale liberă pentru a obține cele două puncte de departajare, ce l-au făcut campion național.
motospeed.ro

Galerie foto completa motospeed.ro aici

Clasament final 2020:
1.Milen Manev (CSM Braila) 21 (6,5,4,6)
2.Andrei Popa (CSTA Bucharest) 18 +2 (4,4,6,4)
3.Marian Gheorghe (CSTA Bucharest) 18 (5,5,4,4)
4.Daniel Gheorghe (CSTA Bucharest) 11 (2,3,3,3)
5.Dragos Moosz (MRM Bucharest) 6 (2,0,2,2)
6.Mircea Agrisian (CSTA Bucharest) 5 (2.2.1, ns)
7.Florin Barabasu (CSM Braila) 3 (0,2,0,1)
8.Andrei Iancu (CSTA Bucharest) 0 (ns, 0.0, ns)

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!