septembrie 24, 2023

[Tips&Tricks] Finanțări : BMW Motorrad 3asy Ride Select

Poate fi atât de ușor să îți îndeplinești visul de a avea propria motocicletă BMW. Această posibilitate de finanțare de la Serviciile financiare BMW prin BMW Financial Services poartă simplitatea în denumire. Oferă-ți acum „bucuria pilotajului motocicletei” sub formă de cu ajutorul unor rate lunare atrăgătoare fără a fi nevoie să apelezi la economii.

Ce înseamnă 3asy Ride Select?
Este un leasing financiar cu optiunea reală la final de contract de a păstra motocicleta prin achitarea valorii reziduale sau de a returna motocicleta fără achitarea valorii reziduale. Avans minim 10% si perioadă de finantare între 12 􀂕􀇟i 60 luni. Valoare reziduală garantată până la maximum 62% în func􀂖􀇟ie de perioada de leasing aleasă. La final de contract, clientul are următoarele optiuni:

1.Să returneze motocicleta fără achitarea valorii reziduale.
2.Să păstreze motocicleta prin achitarea integrală sau în rate a valorii reziduale.
3.În cazul în care clientul dorește o nouă motocicletă prin 3asy ride Select, poate să solicite un nou contract începând cu avans zero.

BMW Motorrad devine mai accesibil: finantare cu valoare reziduală garantată de până la 62% prin 3asy ride Select
BMW Motorrad România extinde încă o dată serviciile de finantare. Compania s-a afirmat deja, oferind, în premieră pe piata locală de motociclete, servicii de finantare si asigurare cu un cost redus, la nivelul pietei auto. Acum, această gamă de servicii este extinsă cu un nou pachet de finantare, cu valoare reziduală garantată: 3asy ride Select. O altă premieră importantă este scăderea nivelului de avans minim la numai 10%. Toate aceste facilităţi asigură o flexibilitate în optiuni la finalul perioadei de finantare, confortul unei valori reziduale garantate si costuri mici de utilizare.

3asy ride Select se dovedeste foarte bine primit de publicul din România: deja una din două finantări oferite de BMW Financial Services este făcută prin programul cu valoare reziduală garantată după lansarea la începutul acestui an.
Pachetul de finantare 3asy ride consacrat, începând cu dobândă zero, rămâne disponibil ca o solutie de finantare pentru cei care nu-si pun problema de a opta la final de contract pentru păstrarea sau returnarea motocicletei.

Exemple de finanțare Motocicleta referință BMW R1250 GS poate fi acum contractată prin 3asy ride Select cu o prima plată în valoare de 2.415 EURO, inclusiv TVA, și rată lunară 242 de euro timp de 48 luni, cu dobândă fixă 3,99%, inclusiv CASCO, TVA și garanție extinsă la cinci ani. Plata finală opțională este în valoare de 9.102 EURO (TVA inclusă). În cazul în care clientul nu dorește să păstreze motocicleta la final de contract, acesta o poate returna fără achitarea acestei valori în condițiile unui rulaj maxim efectuat de 40.000 km.

În segmentul de sub 500 cmc, pentru începători, un BMW G310 R poate fi contractat prin 3asy Ride Select cu o primă plată în valoare de 982 de euro (inclusiv TVA) și rata lunara 84 de euro timp de 48 de luni, cu dobândă fixă 3,99%, inclusiv CASCO, TVA și garanție extinsă la cinci ani. Plata finală opțională este în valoare de 3.142 de euro (TVA inclusă). În cazul în care clientul nu dorește să păstreze motocicleta la final de contract, acesta o poate returna fără achitarea acestei valori în condițiile unui rulaj maxim efectuat de 24.000 km. Exemplele de finanțare au fost construite si sunt valabile doar pentru persoane juridice. Finanțarea este condiționata de analiza si aprobarea dosarului de finanțare depus de doritor. In funcție de bonitatea dosarului de finanțare structura aprobata poate fi diferita. Persoanele fizice sunt așteptate in reprezentantele BMW Motorrad pentru oferte dedicate lor.

Asigurare CASCO
Groupama Asigurari:
Complet – 5,9% pe an
Anotimpuri* – 4,4% pe an
Complet + curs siguranță** – 4,9% pe an
Anotimpuri* + curs siguranță** – 3,9% pe an
*Asigurarea anotimpuri include acoperirea riscurilor în funcție de sezon.

15.03 – 14.11, motocicleta are acoperire CASCO completă.
15.11 – 14.03 asigurarea are o acoperire limitată. Detalii la dealerii BMW Motorrad.
**Cursurile de siguranță sunt oferite de către traineri certificați BMW Motorrad. Pentru a garanta cota de CASCO, cursul trebuie făcut în primul an de contract si se achita separat de către client direct catre scoala de pilotaj.

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!