decembrie 2, 2023

[Tips&Tricks]Branduri mai puțin cunoscute, cu raport calitate/preț bun : Rebelhorn

Rebelhorn este o marcă poloneză de echipamente și accesorii ce a fost creată de la zero din pasiune pentru motociclism. Fiecare produs din cele 140 existente, a fost creat având în minte funcționalitatea și confortul riderului.Dacă până acum cei de la Rebelhorn și-au îndreptat atenția mai mult pe partea de touring și adventure, având o gamă extinsă de geci,pantaloni, mănuși și accesorii pe aceste segemente, anul acesta au dorit să-și folosească experiența căpătată și să-și extindă gama în segementul street și sport.

Geacă și pantalonii Rebelhorn Rebel ne-au atras atentia, fiind ideali pentru mersul în oraș sau la circuit, recomandați în special pentru posesorii de motociclete sport sau naked.

Geaca este echipată cu un set de protecții SAS-TEC de nivel 2 și întărituri din Kevlar rezistent la abraziune, slidere pe coate și pe umeri. Ventilarea eficientă și articulațiile elastice extinse garantează o călătorie confortabilă. Împreună cu pantalonii moto din piele Rebelhorn Rebel, geacă formează un costum de motocicletă sport pentru motociclistii care doresc să combine siguranța și confortul cu un design atrăgător și un confort sporit.

Pantalonii sunt vârful de gamă ai producătorului polonez. Sunt confecționati din piele de vacă de cea mai înaltă calitate, echipați cu protecții certificate pentru genunchi și șold, interior din Kevlar de la DUPONT™ și slidere pentru genunchi.
Panourile sale perforate și căptușeala de plasă asigură un confort termic optim, iar inserțiile elastice deasupra genunchilor și a țesăturilor cresc confortul. Pantalonii sunt disponibili în patru culori diferite, făcând mai ușor să alegeți una care să se potrivească perfect motocicletei voastre. Pantalonii Rebel fac o combinație excelentă cu geacă moto din piele Rebelhorn Rebel.

Noi am aflat despre acest brand de la băieții de la Asfalt-Uscat.ro , care sunt distribuitori autorizați ai acestui brand la noi în țară. Prețurile gecilor Rebelhorn variază de la 404RON pentru Rebelhorn Scandal până la 1637RON (pret promotional -10% de la 1819RON) pentru Rebelhorn Rebel și acoperă toate stilurile de la street, clasic, touring până la sport.

MATERIALE
Inveliș exterior: Pielă de vacă de cea mai bună calitate (full grain).
Intindere nylon pe toate axele.
Captuseala: plasă din poliester, Spandex, 60% fibră aramidă DUPONT ™ KEVLAR®; 40% poliester

PROTECTII
Protectiile de la nivelul coatelor, umerilor și spatelui sunt certificate SAS-TEC CE lvl 2.
Slidere fixe pe umeri. Slidere ajustabile (se pot si schimba) cu velcro pe coate.
Ai optiunea de a regla poziția protectiilor de la coate (cele din interior).
Armături de Kevlar în zonele cele mai expuse la deteriorare.
Cusături duble și triple.
Toate cusaturile respecta standardele de certificare CE

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!