februarie 25, 2024

Top 5 drumuri pe care am fost sezonul acesta

Am profitat de perioada mai calmă datorată concediilor că să ne uităm un pic înapoi spre plimbările de până acum si pentru a face un top al drumurilor pe care am fost în acest sezon.

1.Primul drum cu care deschidem acest top este drumul de la cazanele dunării care ne-a plăcut foarte mult în timpul turei noastre de aici. Recomandăm mai ales bucata de după Berzeasca spre Moldova Nouă parcursă la apus de soare.

2.Al doilea drum este o cunoștință mai veche a noastră care rămâne în top în preferințele noastre și este probabil unul dintre cele mai bune drumuri de „joacă” din România, Ojdula-Lepșa-Tulnici. Mare atenție la „șerpișorii” de smoală pe care-i mai găsiți pe carosabil.

3.Tot la capitolul drumuri de „joacă”, drumul Sf.Gheorghe – Gheorgheni (DN12 / E578) este un mix perfect de asfalt bun și curbe largi cu vizibilitate.

4.Un alt drum care ne-a impresionat sezonul acesta prin sălbăticia și frumusețea peisajelor, deși asfaltul nu este perfect, este drumul de la Brezoi la Obârșia Lotrului.

5.Ultimul loc în topul nostru este pentru cei cărora le place să iasă în afară asfaltului. Nu este un drum propriu zis, ci este vorba de potecile și drumurile forestiere pe care le-am bătut în excursia noastră din nordul Dobrogei, #rideDobrogea2, și pe care vi le recomandăm cu căldură.

Cu siguranță sunt și alte drumuri care merită parcurse, și le găsiți pe toate aici sau pe Harta Moto.

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!