iunie 13, 2024

Totul despre EICMA 2017

Ducati Panigale V4S

Conform comunicatului de presă din partea organizatorilor, EICMA 2017 a fost cea mai de success ediție a acestui salon, înregistrând o creștere de 24% ca număr de vizitatori față de anul trecut și prezentând în cele 5 zile, peste 150 de inovații și premiere mondiale. În ceea ce-i privește pe expozanți numărul total a fost de 1713 din 42 de țări, dintre aceștia 62% fiind companii din afară Italiei. Așadar un grande succeso.
Lasand la o parte statisticele, care nu fac decât să evidențieze că salonul de la Milano este un punct de referință pentru industria moto, să vă spunem acum cu ce impresii am rămas noi de la acest eveniment.

Sa vă povestim acum despre toate motocicletele pe care le-am văzut este imposibil, de aceea am încercat să facem un top 5 de motociclete care ne-au impresionat și ne-ar plăcea să le vedem la anul pe străzile din România. Nu vorbim de concepte, vorbim strict de motociclete lansate la EICMA care vor fi disponibile și la dealeri locali începând cu 2018.

Top 5 motociclete de la EICMA pe care ne-ar placea sa le vedem si la noi pe strada de la ...
Citește Mai Mult

Pe lângă acest top am mai făcut și o analiză scurtă a tendințelor din lumea moto pentru viitorul apropiat. Atunci când ai atât de multe motociclete puse una lângă cealaltă e mai ușor de văzut direcția în care se îndreaptă producatorii.

Acum că a trecut aproape o săptămâna de la EICMA, combinat și cu faptul că salonul de la Milano a ...
Citește Mai Mult

Si pentru că știm mulți oameni care și-ar dori să meargă pe viitor la acest eveniment, ba chiar unii m-au și întrebat cam cât ne-a costat aceasta excursie, am făcut și un mic ghid care sperăm să fie de ajutor celor interesați.

Indiferent de motivele pe care le ai, dacă te-ai hotărât să mergi la EICMA e bine să știi la ce cheltuieli să te aștepți și cam de ce buget este nevoie. De aceea mai jos am analizat un pic în detaliu cât ne-a costat pe ...
Citește Mai Mult

Iar pentru cei ce încă mai stau pe gânduri am făcut și o lista a motivelor de ce ar trebui, cel puțin o dată, să vizitați acest eveniment.

Pentru cine a fost deja la EICMA, care apropo vine de la Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori), e foarte ...
Citește Mai Mult

Plus o galerie foto cu pozele făcute de noi la EICMA.

Aici găsești o parte dintre pozele făcute de noi la salonul EICMA de la Milano. Sperăm să-ți placă. Dacă vrei ...
Vezi galeria foto de la EICMA

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!