aprilie 21, 2024

[VIDEO][Turism Moto] Cum a fost la Motorcycle Paradise Andalucia by Love for Ride [Ziua 3/3]

A treia zi de dat cu motocicleta la Motorcycle Paradise a venit ca un bonus. După ce în prima zi m-a impresionat puternic KTM-ul 1290 Super Adventure-S, iar în a doua zi MultiStrada 1260S mi-a pus un zâmbet mare pe față pe coborârea din munți spre mare, când credeam că asta a fost tot, a mai apărut o ocazie de a face câțiva kilometri în acest loc minunat și culmea, chiar cu motocicleta care mi-a plăcut mai mult.

Eram convins că am avionul la 3pm, însă surpriză este de fapt la 7pm. Ceilalți rideri se sparg în două grupuri, unii vor să se ducă până la Marbella pe coastă și apoi să ajungă în Ronda, iar ceilalți pleacă înspre munți. Își alege fiecare motocicletă și surpriză, în garaj rămâne KTM-ul. Ok, „mă sacrific” eu să merg cu bestia asta. Decid să mă alătur grupului care merge la Marbella. Pornim și drumul este exact cum mi-am imaginat, un drum virajat pe coasta, care din când mai trece printr-o stațiune, inclusiv Nerja, unde voiam să ajung cu o zi înainte. Mă uit în bord la ceas și constat că e trecut de 12 și noi încă n-am ajuns nici măcar la Malaga. Până la Marbella ar mai fi încă o ora cel puțin, mai ales că ceilalți băieți Pawel și Jaroslaw, vor să ocolim un pic prin munte. Îmi iau rămas bun de la ei și mă opresc în Malaga să vizitez puțin orașul. Fac poza clasică cu vederea de deasupra portului și mă întorc înapoi pe drumul de coastă.

Mă mai opresc din loc în loc să fac câte o poză, este o zi splendidă cu 25 de grade. Mă cam oftic când văd oameni la plajă știind că eu trebuie să-mi fac bagajele și să plec…însă…așí es la vida. Apropo de bagaje, mă uit la ceas și este deja târziu. Trebuie să și mănânc, însă nu mai am timp să mă întind așa că opresc în fugă la un McDonalds. După două mese tradiționale spaniolesti trebuie să încerc și un BigMac español. Pe drum spre vilă , mă mai opresc de două ori să fac niște poze. Realizez că n-am nicio poză cu Salobrena, orășelul în care am stat, așa că după ce realimentez KTM-ul,cu benzina „d-aia bună, de bagă si Marc”, mă întorc pe un deal de unde se vede cetatea.Ajung la vilă, îmi strâng lucrurile rapid și sar în mașina lui Adam să mergem la aeroport, dar nu înainte de a face un selfie cu familia poloneză adoptivă.

Foarte pe scurt, pentru că am plecat în grabă și nu am avut decât GoPro-ul pe cască, a 3-a zi a arătat cam așa :

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!