februarie 24, 2024

[motoȘtiri-Specificații&Galerie Foto] Noile Moto Guzzi V7 Stone & Special 2021

Pentru 2021 Moto Guzzi a hotărât ca V7-le avea nevoie de câteva modificări. În primul rând a fost necesară trecerea la un motor Euro 5, mai mare, de 850cc, similar cu cel de pe V85TT, dar care produce 65cp (13cp mai mulți decât generația anterioară de V7). 80% din cuplu este disponibil începând cu 3000rpm, cuplul maxim de 73 Nm fiind atins la 5000rpm.

Până acum au fost prezentate două versiuni, Special și Stone. Însă cine știe, poate în viitor vor mai apareaa și alte reinterpretări pe aceeași bază, așa cum vechea generație avea de exemplu varianta Rough, o motocicletă foarte distractivă, pe care am testat-o sezonul trecut.


siunea Special este o interpretare clasică, cu roți cu spițe, două ceasuri analogice, cu vitezometru și turometru, far rotund clasic și însemne ce marchează cei 100 de ani ai fabricii din Mandello del Lario. Această versiune poate fi comandată într-una dintre culorile :Blu Formale sau Grigio Casual.

 


Stone este versiunea mai modernă cu roți turnate, far cu LED și display LCD. Pentru această variantă există 3 opțiuni de culori : Nero Ruvido, Azzurro Ghiaccio și Arancione Rame.

 


În curând vor putea fi văzute în showroom-ul celor de la The Bike Hub România, importatorul oficial Moto Guzzi în România, cât și în rețeaua acestora de dealeri.

Lasă un răspuns

Please disable your adblocker or whitelist this site!